Menu
Your Cart

Szállítási és fizetési feltételek

A villamossági szaküzletünk weboldalán kiválasztott és megrendelt termékeket Ön a lehetőségekhez képest pár napon belül, vagy a megrendelését követő telefonos visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

A csomagolási költségeket nem számoljuk fel, a szállítási költség azonban Önt terheli. Ennek összege a rendelés helyétől független, csak a termék súlyától függ. Ön az alábbi lehetőségek közül választhat:

  • A termékek személyes átvétele üzletünkben történhet: 1221. Budapest, Kálváriahegy u. 2.
  • Egyéb esetekben a szállítási költség 1.296.- Ft-tól - 10.000.- Ft-ig terjed.

SZÁLLÍTÁSI MEGKÖTÉSEK

  • A csomag hosszmérete maximum 2 méter lehet.
  • Egy csomag maximális súlya 30kg lehet. Nagyobb súlyú megrendelések több csomagban szállíthatók.

FIZETÉSI MÓDOK

A kifizetés az üzletünkben személyesen alábbi módokon történhet:

  • készpénzben
  • előreutalással
  • bankkártyával

A KIFIZETÉS A POSTAI SZÁLLÍTÁSOK ESETÉBEN AZ ALÁBBI MÓDOKON TÖRTÉNHET:

  • utánvétellel készpénzben (szállítási díj + bruttó 500 Ft)
  • előreutalással, vagy viszonteladó Partnereink részére a beállított késleltetéssel

A HÁZHOZSZÁLLÍTÁSRÓL

A szállítást a GLS futárszolgálata végzi. A házhoz szállítás Magyarország területén 24-48 órán belül megtörténik.

A kiszállítás az egyeztetett munkanapon reggel 08.00 óra és 16.00 óra között történik, ezért kérjük, olyan címet adjon meg, ahol ebben az időtartamban át tudja venni a csomagot!
Kérjük, hogy a csomag átvételénél először győződjön meg róla, hogy az külsőleg sérülésmentes-e, csak ez után írja alá az átvételi elismervényt.

A csomag tartalmát az átvételt, és kifizetést követően ellenőrizni szíveskedjen. Amennyiben a beltartalom sérülését észleli, az átvétel után 3 napon belül kártérítési igényt nyújthat be a szállítást végző szolgáltatóhoz (a legközelebbi postahivatalban - szükséges hozzá a csomagolás is). Kérjük, ellenőrizze a csomagban található bizonylatokat is : számla, garancia levél. (Cégünk a gyári csomagolásokat felbontja a termék ellenőrzése és a garanciajegy kitöltése érdekében, majd visszazárja.)

Amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, erről a szállító értesítést hagy.

A megrendeléseket 1 munkanapon belül e-mailban visszaigazoljuk.

A villamossági boltunk munkatársai mindenkor betartják az árukereskedelem tisztességes etikai normáit. Bármilyen felmerülő probléma esetén a vevők érdekeinek maximális figyelembevételével járunk el. A termékismertetőknél leírtakat oly módon terveztük, hogy semmiképpen ne adjunk félreérthető információkat.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató