Menu
Your Cart

Az áruház használata

BELÉPÉS A WEBÁRUHÁZBA:

Belépés az ÁRUHÁZ menüpontra kattintva, az RS3 rendszerben beállított Felhasználónév-vel és Jelszó-val lehetséges. Ezáltal Vásárlóink (Villamossági Boltok, Végfelhasználók) láthatják saját áraikat és a raktárkészletet.

Belépett Vásárlóink az Adatok menüpont alatt változtathatják meg számlázási, vagy szállítási adataikat, belépési jelszavukat. Ha már vásárolt nálunk, akkor a belépési adatait e-mail -ben lekérheti, ha még nem partnerünk, akkor szabadon regisztrálhat oldalunkra.


KERESÉS:

Az Akció menüpontot választva megjelenik az összes akciós termék. A baloldali kategóriák bármelyikére kattintva a kiválasztott árukategóriába tartozó cikkek jelennek meg, a keresendő szöveg keresőmezőben kereshet konkrét cikkszámra, cikknévre vagy annak részleteire is .


MEGRENDELÉS:

A Villamossági boltunkban lakossági ügyfelek is vásárolhatnak. A webáruházban leadott rendelések átlagosan 3-10% kedvezményt tartalmaznak, szemben a villamossági boltunkban történő vásárlás során. Ez csak az interneten leadott rendeléseknél él!


A MEGRENDELÉS JÓVÁHAGYÁSÁT KÖVETŐEN:

Az elküldött rendelések az RS3 renszerben azonnal feldolgozásra kerülnek, erről automatikus értesítést küldünk e-mail-ben. A megrendelésben feltüntetett szállítási módnak megfelelően az áru a Villamossági Szaküzletünkben átvehető, vagy a helyszínre kiszállítjuk a GLS futárszolgálat segítségével.


A KISZÁLLÍTÁS IDEJE:

A 12 óráig leadott rendelés esetén - ha van belőle raktárkészlet - a következő munkanap, ellenkező esetben belföldi termékeknél 3 munkanap, import termékeknél kb. 3 hét. Mivel a villamossági szaküzletünk a legelőnyösebb árakat alkalmazza a vásárlói felé, ezért a kiszállítás nem ingyenes, de a lehető legalacsonyabb.

Kiszállítás esetén a szállítási címet kérjük pontosan megjelölni !!!


Problémamentes vásárlást kívánunk Önnek !

A Gali-Na Elektro csapata

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató