Menu
Your Cart

UV fényre keményedő üvegszál erősítésű javítófólia HUPplaxUV 150x220mm

UV fényre keményedő üvegszál erősítésű javítófólia   HUPplaxUV   150x220mm
UV fényre keményedő üvegszál erősítésű javítófólia HUPplaxUV 150x220mm

Felhasználás HUPplaxUV:
Egyszerű felhasználás – egyszerűen vágja ki a megfelelő méretet a javítandó felülethez, ragassza fel – kész. Extrém tartós, üvegszál erősítésű műanyag, rezgésálló, rugalmas marad, időjárás-, UV-, és nedvességálló, jól megmunkálható (csiszolható, fúrható, lakkozható, stb.), ellenálló olajokkal- és oldószerekkel szemben, tartósan hőálló -40°C - +200°C, nem zsugorodik vagy tágul ki a feldolgozás és a kikeményedés alatt, minden felületen tapad kivéve Polypropylene (PP), gyors kikeményedés (5 perc után, UV sugárzástól függően)
Tulajdonságai:
A HUPplaxUV egy egyedülállóan, egyszerűen haszálható javítófólia, mely az UV sugárzás vagy napfény hatására aktiválódik és kikeményedik. A fólia egy üvegszál erősítésű poliészter extrém jó tapadással és hosszú életartammal. Nem kell keverni, nem kell mérni, nincs hibalehetőség. Karbantartáshoz és javításhoz tetők, lépcsők, medencék, csövek, vezetékek, kábelcsatornák, kapcsolószekrények stb esetén, számos felületen, mint pl.: fa, fém, üveg, kerámia, fal, beton és műanyag.

4.005 Ft
Nettó ár: 3.154 Ft
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Termékkód: HAUP170230
  • MPN: HAUP170230
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató