Menu
Your Cart

FALI SZKENNER (SCANNER) -DETECTOR

FALI SZKENNER   (SCANNER)   -DETECTOR
Új
FALI SZKENNER (SCANNER) -DETECTOR

Az UT387D szkenner különféle inhomogenitások észlelésére szolgál a falban vagy gipszkarton fal mögött - például vas- és színesfém (réz, sárgaréz) csövek, betonvasalás, rozsdamentes  acél, feszültség nélküli elektromos vezetékek . AC feszültség, fa lécek és blokkok észelelése.  Az észlelés az elektromágneses indukció elvén alapul. A szkenner tartalmaz egy 1,8"-os színes kijelzőt, amely a beállított működési módokat és az objektumok hozzávetőleges mélységét mutatja. Az objektumok további specifikációi a hang (angol nyelven). A szkennert 3,7 V / 300 mAh újratölthető Li-Ion táplálja akkumulátor, amelynek élettartama körülbelül 3000 töltés és kisütés.

- fém keresési mód: max. vascsövek keresési mélysége 100 mm, réz és sárgaréz csövek 80 mm - feszültségkereső mód: váltófeszültségű vezetékek max. 50 mm - ismeretlen testkeresési mód: tömbök és fagerendák érzékelése "Precíz módban" maximális érzékelési mélység 20 mm, "Mély módban" 38 mm. 

34.178 Ft
Nettó ár: 26.912 Ft
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Termékkód: UNITUT387D
  • MPN: UNITUT387D
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató